Les primeres Jornades que vam organitzar amb PellSana

Ahir, fent neteja als arxius de l’ordinador vaig trobar un vídeo que ens va editar l’Anna Bordonada durant les primeres Jornades que vam organitzar des de PellSana obertes a tot el públic.

Ja eren dos anys de recorregut, d’organitzar formacions a nivell intern del col·lectiu i vam pensar que havíem d’aprofitar els contactes que teníem en diferents branques de la salut per a fer una jornada formativa per actualitzar-nos i aprendre conceptes de base i noves tendències.

Va ser un dissabte de gener intens a Girona, vam obrir les Jornades amb la Dolça Revolució i l’Autogestió de la Salut, i 6 ponents més van endinsar-nos en temes de Dieta i Salut, Microbiota Intestinal, Cosmètica Orgànica, Nutrició i Esport, Salut Hormonal en la Dona i Salut Emocional a través de la PNL.

Vam compartir un bon dinar vegà i a la tarda vam oferir rondes de tallers amb diferents temàtiques: Dança i moviment amb Río Abierto, Salut sexual, la cuina com a espai de Salut, Teràpies amb cavalls, Alternatives al Sucre, Cosmètica Casolana, Tècniques Corporals i Massatges.

Va ser un gran dia d’aprenentatge i de demostrar-nos a nosaltres mateixes que podem fer tot el que ens proposem fer!

Aquí teniu el vídeo per si us fa gràcia veure el recull d’imatges:

https://player.vimeo.com/video/156817953

I si necessiteu que us facin un vídeo i us ha encantat l’edició d’aquest, només cal que us poseu en contacte amb l’Anna Bordonada a www.annabordonada.com , té una mirada i una sensibillitat molt especial per a transmetre molt en diferents formats, feu una ullada a la seva web, us encantarà!